Rama unei ferestre de termopan are un rol decisiv in obtinerea energiei si a izolatiei termice eficiente in ceea ce priveste costurile. Profilurile de ferestre realizate din marcile de top din PVC in comparatie cu ferestrele de aluminiu sau din lemn sunt mult mai eficiente.

Ele au valori mai bune ale izolatiei si pot sa reduca de asemenea si costurile cu energia si cu incalzirea. Exista si un potential deosebit de ridicat pentru a economisi energie in momentul in care sunt utilizate rame pentru ferestre din PVC in standardul casei pasive. In prezent ferestrele pentru locuinte pasive pot sa fie facute eficient din punct de vedere al costurilor folosind profile PVC de ultima generatie si geamuri triple comune.

Ferestrele de PVC va ofera avantaje clare in ceea ce priveste costurile atat la cumparare cat si pe parcursul intregului ciclu de viata. Cadrele de lemn sunt aproximativ 20-30 de procente mai scumpe fata de profilele de PVC si ferestrele de aluminiu costa de asemenea cu aproximativ 30% mai mult reprezentand cea mai scumpa alternativa. Pe baza potentialului ridicat de economisire a energiei si a intretinerii minime pe toata durata de viata de peste 50 de ani, costurile sunt de asemenea economisite pe termen lung.

Ferestrele de PVC de inalta calitate sunt foarte usor de intretinut si au nevoie de o intretinere minima. Ferestrele de lemn pe de alta parte ar trebui sa fie vopsite la doi ani si lacuite. Granulele de PVC de ultima generatie sunt foarte rezistente la conditiile meteorologice si la lumina puternica. Pentru a putea curata cadrele de la ferestre tot ceea ce va trebuie este lichidul de spalat vase datorita proprietatilor sale usoare de ingrijire a suprafetelor netede ale profilului. Veti gasi mai multe informatii in ceea ce priveste ingrijirea ferestrelor de PVC in articolele  noastre.

 Ferestrele de PVC sunt in mod cert foarte durabile si rezistente.

Call Now Button