Producatori tamplarie PVC Cluj

Ati luat decizia sa va utilati casa cu profile de termopan. Este o decizie buna, dar daca vreti cu adevarat sa beneficiati de avantajele acestor ferestre este importanta si calitatea lor. Va prezentam mai jos si parerile specialistilor.

Cand porniti la un drum nu trebuie sa va ganditi sa cumparati variantele cele ma ieftine insa puteti face si economii pe termen lung. O fereastra de calitate trebuie sa reziste 25 de ani. De aceea primul sfat este sa apelati la o firma cunoscuta si care sa aiba si experienta in domeniul acesta. O fereastra ieftina in general, care provine din China si Turcia nu are nici grosime necesara si fiind dintr-un material prost nu tine geamurile bine si se corecteaza foarte repede.

Producatori tamplarie PVC Cluj 

Sunt mai multe clase de profile PVC precum clasa A, care se refera la grosimea si la calitatea peretilor exteriori care sunt cuprinsi intre 3 si 3.1 mm si respectiv clasa S care face referire la climatul oferit si care trebuie sa fie intre -25 si 45 de grade, acestea fiind cele mai bune. In general, la noi se gasesc si profile de clasa B cu o grosime de 2,7 mm si categoria M pentru climat mediu. In plus, durata de viata pe care o au profilele din clasa A e cu 20 de procente mai mare decat a celor din clasa B.

Va recomandam sa alegeti o firma care este de mult timp pe piata si lucreaza cu producatori recunoscuti. Evitati firmele noi pentru ca este posibil ca peste putin timp, daca aveti nevoie de reparatii, sa nu le mai puteti gasi. Nu acceptati montarea fara sa primiti si acte. Pentru a putea apela la OPC daca este nevoie, sunt necesare si documentele doveditoare aici incluzand factura, chitanta, garantia si contractul.

Pervazul este si el foarte important. Sunt tari in care nu se monteaza termopane fara pervaz. El are rolul sau si la interior cat si la exterior si ajuta la scurgerea apei de pe geamuri care astfel nu ajunge pe pereti, dar si la interior pentru ca imbina mai etans si da stabilitate.

Sistemele de tamplarie pot sa fie confectionate din mai multe materiale, pvc, lemn stratificat, aluminiu, lemn. Specialistii considera ca alegerea cea mai buna e PVC din mai multe motive. Componenta lui ii asigura si pastrarea calitatilor la temperaturi cuprinse intre 50 si 80 de grade. Ele pierd greu din caldura in comparatie cu aluminiul care poate sa genereze si condens daca este de calitate mai slaba si afara sunt temperaturi sub 5 grade.

 

Call Now Button