Tamplarie din PVC

THETA Termopane Cluj

Cere o estimare gratuita!

VEKA Softline

Sistemul de profile SOFTLINE 70AD are 5 camere interioare de izolare, o adancime de incastrare in perete de 70 mm.

Rigidizarile din otel zincat din interiorul profilului ii dau stabilitate si o functionalitate indelungata. Datorita robustetii de clasa A, sistemul poate fi dotat nu doar cu un pachet de sticla termopan, cat si cu unul tripan (cu 3 foi de sticla).

SOFTLINE 70AD poate fi alegerea potrivita atat pentru ferestre – oscilobatante, batante sau glisante, cat si pentru usi de balcon si de terasa – oscilobatante, batante, culisante, cu unul sau mai multe canaturi.

Mai mult decat atat, sistemul SOFTLINE 70AD poate fi folosit cu incredere si in cazul usilor rezidentiale.

VEKA Effectline

EFFECTLINE este primul sistem de profile VEKA conceput special pentru conditiile climatice din zona  est-europeana. Sistemul EFFECTLINE este proiectat sa reziste conditiilor meteorologice predominante si in tara noastra, inclusiv la variatiile de temperatura sau la actiunea vantului.Toate acestea in conditiile unui pret de achizitie optim pentru conditiile economice romanesti.

Sistemul respecta normele europene de calitate: peretii exterior ai profilului au grosimea de 3 mm conform clasei A (clasa superioara de calitate pentru profilele din PVC.

EFFECTLINE este un profil termoizolant care se potriveste atat caminului, cat si bugetului tau, remarcadu-se totodata prin durabilitate si siguranta in functionare.

Ramplast

Profilele RAMPLAST, se remarca prin parametrii de izolare termica si fonica superiori si rezistenta mecanica ridicata datorata utilizarii unor armaturi din otel zincat de 1.5mm.

In functie de cerintele clientrului si de conditiile climaterice ale zonei in care se monteaza, tamplaria PVC poate fi executata pe profile seria ECOTHERM (4 camere) sau ECOLUX (6 camere).

Rezistenta mecanica ridicata a sudurii coltului datorita unei suprafete mari de lipire, stabilitate dimensionala ridicata la variatiile mari de temperatura dintre vara si iarna, rezistenta la impact ridicata, profilele ecologice si 100% reciclabile cat si raportul calitate/pret bun,  fac din sistemul Ramplast un sistem foarte apreciat si cerut pe piata romaneasca.

VIVA Plast

VIVA Plast, profile PVC cu 4 sau 5 camere, sunt fabricate cu cea mai noua tehnologie si echipamente de ultima generatie oferite de: “Greiner Extrusionstechnik” pentru extrudare si matrite “Krauss Maffei”.

Sistemul Viva Plast Profil a fost dezvoltat, proiectat şi testat, cu ajutorul echipei de ingineri de la Institutul Rosenheim din Germania.

Profilele cu 4 camere au o adancime de 60mm, respectiv de 70mm cele cu 5 camere. Designul rotunjit al profilelor si al baghetei cat siraportul calitate pret bun il situeaza pe primele locuri in topul preferintelor clientilor nostrii.

Call Now Button