Usile de termopan pentru exterioare sunt un adevarat trend printre cei  care termina de ridicat o casa, de renovat apartamente sau de amenajat sedii comerciale. De ce aleg tot mai multi usi de termopan? In afara de faptul ca sunt optiuni mult mai ieftine ele promit si o izolatie termica mult mai buna, si desigur un design modern. Nu avem de gand sa condamnam gusturile pe care le au oamenii in materie de stil, insa consideram ca usile pentru termopan nu sunt nici pe departe la fel de bune ca cele de lemn din punct de vedere estetic.

Usile de termopan pentru exterior sunt o motivatie care sta in spatele achizitiei. Cei mai multi care aleg usi de termopan pentru exterior se bazeaza pe calitatile lor pe care nu le vom contesta. Printre ele putem enumera mai multe detalii care fac ca usile de termopan sa fie atat de cautate.

Usa termopan Cluj

Usurinta de utilizare si de pastrare. Usile de termopan sunt facute din PVC si sunt materiale usoare care nu au nevoie de intretinere speciala si pot sa fie curatate cu o carpa umeda si cu detergent.

Aceste usi reprezinta si optiuni ieftine. Modelele au devenit atat de populare tocmai pentru ca vin cu variante mai putin costisitoare la cele facute din lemn. In momentul in care aveti un buget limitat pentru constructia si renovarea casei, usile de termopan sunt o solutie foarte buna. Nu uitati insa ca usile de la intrare de la case spun foarte multe celui care ajunge la voi.

Aceste usi sunt si prietenoase cu mediul inconjurator. Nu ne referim la materiale ci la faptul ca pot sa fie foarte usor reciclate.

Atunci cand construim case sau cand renovam locuinta trebuie sa tinem cont si de sistemele de inchidere: usile si ferestrele. Ele pot sa ne ajute sa avem o casa confortabila si cheltuieli cat mai mici pentru intretinere si de asemenea, ne ofera siguranta, protectie si lumina si ne tin departe de zgomotele de pe strada. Prin ferestre si prin usi se pierd peste 40 de procente din caldura casei si rolul lor este deosebit de important. Pe langa aspect, atat usile exterioare cat si cele interioare, dar si ferestrele au un aport estetic determinant. Din motivul acesta alegerea lor corecta si in deplina cunostinta de cauza este esentiala.

Cum ne alegem si care sunt criteriile de care ar trebui sa tinem cont pentru a putea avea usi si ferestre functionale si cat mai frumoase? Trebuie sa avem in vedere si faptul ca pornind de la locul de amplasare vom tine cont de nevoi si de diferite caracteristici pentru fiecare situatie. De pilda in momentul in care ne decidem asupra unei usi de exterior e bine sa nu ne lasam atrasi doar de modul in care arata ci sa luam in calcul mai multi factori cum ar fi functionalitatea, materialele din care este facuta usa si calitatea si stilul ei. O usa sau o fereastra bine alese vor fi realizate din materiale ca nu se deformeaza sau decoloreaza cu timpul, ci sunt in acord cu stilul din incaperi si se asorteaza ca si culoare cu finisajele moderne si cu mobila. Prin alegerea unor esente de lemn similare sau prin utilizarea aceleiasi culori cu tamplaria casei va trebui sa urmariti si o unitate cromatica.

 

Theta Invest Str. Izlazului nr. 10 ap. 69 Cluj Napoca, Cluj 400655 Tel: 0264 458 999