Tamplarie PVC Cluj preturi promotionale

PVC-ul nu putrezeste si este rezistent la coroziune. 

Confort termic 

Spre deosebire de metale, PVC-ul este neconductiv, ceea ce inseamna ca utilizarea acestuia in cadrele de ferestre nu transfera caldura si, prin urmare, contribuie la o temperatura interna mai consistenta pentru o cladire. Combinatia dintre cadrele ferestrelor PVC si geamurile duble face ca ferestrele sa fie extrem de eficiente din punct de vedere energetic. 

Sistemele de ferestre PVC permit deschiderea in doua directii pentru a spori capacitatea de a profita de ventilatia incrucisata naturala. 

Ferestrele si usile cu geam termopan PVC pot reduce zgomotul cu pana la 70%. 

PVC este rezistent la coroziunea cauzata de aerul incarcat cu sare, facandu-le ideale pentru conditiile de coasta. 

Ferestrele PVC incorporeaza sisteme multi-blocare care asigura un nivel ridicat de securitate pentru case sau intreprinderi. Majoritatea sistemelor de inchidere a ferestrelor PVC se blocheaza in mai multe puncte, in jurul bratului si al cadrului. 

PVC poate fi reciclat de mai multe ori. In cazul in care au fost utilizate in mod obisnuit in ultimii 30 de ani ferestrele si usile pot fi - si sunt - reciclate la sfarsitul vietii. Desi foarte putine ferestre PVC la sfarsitul ciclului de viata sunt in prezent disponibile pentru reciclare, programele din industrie se angajeaza sa pastreze PVC-ul din depozitele de deseuri, si sa il transforme in produse noi. Reziduurile ramase din fabricarea de PVC sunt deja colectate in unele state pentru reciclare.

 

 

Theta Invest Str. Izlazului nr. 10 ap. 69 Cluj Napoca, Cluj 400655 Tel: 0264 458 999