Tamplarie PVC Cluj preturi promotionale

PVC-ul nu putrezeste si este rezistent la coroziune. 

Confort termic 

Spre deosebire de metale, PVC-ul este neconductiv, ceea ce inseamna ca utilizarea acestuia in cadrele de ferestre nu transfera caldura si, prin urmare, contribuie la o temperatura interna mai consistenta pentru o cladire. Combinatia dintre cadrele ferestrelor PVC si geamurile duble face ca ferestrele sa fie extrem de eficiente din punct de vedere energetic. 

Sistemele de ferestre PVC permit deschiderea in doua directii pentru a spori capacitatea de a profita de ventilatia incrucisata naturala. 

Ferestrele si usile cu geam termopan PVC pot reduce zgomotul cu pana la 70%. 

PVC este rezistent la coroziunea cauzata de aerul incarcat cu sare, facandu-le ideale pentru conditiile de coasta. 

Ferestrele PVC incorporeaza sisteme multi-blocare care asigura un nivel ridicat de securitate pentru case sau intreprinderi. Majoritatea sistemelor de inchidere a ferestrelor PVC se blocheaza in mai multe puncte, in jurul bratului si al cadrului. 

PVC poate fi reciclat de mai multe ori. In cazul in care au fost utilizate in mod obisnuit in ultimii 30 de ani ferestrele si usile pot fi - si sunt - reciclate la sfarsitul vietii. Desi foarte putine ferestre PVC la sfarsitul ciclului de viata sunt in prezent disponibile pentru reciclare, programele din industrie se angajeaza sa pastreze PVC-ul din depozitele de deseuri, si sa il transforme in produse noi. Reziduurile ramase din fabricarea de PVC sunt deja colectate in unele state pentru reciclare.

Intretinerea PVC ar trebui sa se efectueze din timp  pe produse PVC pentru a le ajuta isi pastreze aspectul lor si sa functioneze ca si noi. Aceste sfaturi de baza pentru intretinerea PVC sunt adesea ceea ce le spunem clientilor nostri, urmand acest sfat ar trebui sa va ajute sa va pastrati ferestrele si usile sunt in stare buna.

Spalati cu apa calda cu sapun aproximativ la fiecare patru luni pentru a indeparta murdaria si depunerile atmosferice, pentru a indeparta petele incapatanate, utilizati un detergent puternic cremos neabraziv.

Finisajele cu efect de lemn trebuie curatate numai cu apa calda cu sapun, niciodata cu  benzi abrazive sau de lustruire, acest lucru va deteriora suprafata laminata. De asemenea, nu uitati sa nu folositi niciodata detergenti abrazivi care vor deteriora suprafata laminata si pot modifica finisajul lucios.

Sticla, utilizata in unitatile cu vitraj dublu, este usor de zgariat, pentru a indeparta bijuteriile inainte de curatare. Toata sticla poate fi curatata cu ajutorul oricarui detergent pentru sticla si a unei carpe moi; orice murdarie externa poate fi indepartata folosind o solutie de apa calda cu sapun.

Aveti grija atunci cand curatati lampile cu plumb deoarece presiunea excesiva ar putea scoate conducatorul de pe suprafata de sticla. Utilizati apa calda cu sapun si o carpa moale, aplicand o presiune moderata.

O rama care contine plumb, cand este expusa ploii, va incepe sa se oxideze.

In timpul curatarii, asigurati-va ca centurile de etansare ale usii si ferestrele  nu se ies din canelurile lor. In acest caz, glisati inapoi in pozitie imediat, pentru a evita deteriorarea atunci cand fereastra sau usa sunt inchise. Daca antenele meteorologice sunt rupte sau deteriorate si pauzele sunt resimtite in jurul ferestrei sau a usii, contactati instalatorul.

In timpul perioadei de functionare a ferestrei sau a usii, este necesar sa efectuati reglaje periodice si verificari de intretinere a angrenajului. Intretinerea periodica a pieselor metalice expuse prin indepartarea prafului si a granulelor le va face mai rezistente. Ca urmare a conditiilor normale de functionare si a conditiilor atmosferice, partile mecanice mobile ale ferestrelor si usilor necesita o lubrifiere ocazionala.

Pentru a indeparta praful si murdaria, stergeti toata feroneria si usile cu o carpa umeda si apoi uscati bine. Nu folositi lichid de curatat abraziv pe  echipament. Aveti grija sa nu zgariati suprafata. Manerele trebuie verificate periodic pentru a se asigura ca suruburile care le fixeaza pe brat (partea de deschidere a ferestrei sau a usii) sunt stranse. Daca este necesar, strangeti cu o surubelnita adecvata. Nu strangeti prea mult, deoarece acest lucru poate afecta functionarea mecanismului de blocare. Manerul poate fi lubrifiat la imbinarea dintre maner si trusa de fixare.

Inlocuirea unei ferestre, a unui maner al usii, schimbarea unui cilindru de blocare, montarea unei cutii postale noi sau a unei jaluzele pentru ferestre sunt relativ simple.

 

 

 

 

Theta Invest Str. Dorobantilor, nr 70 Cluj Napoca, Cluj 400609 Tel: 0723 155 646