UPVC (clorura de polivinil neplasticizata) este relativ noua pentru industria constructiilor  ca material pentru ferestre si usi, dar a fost folosit la mai multe cladiri de multi ani. Evaluarea energetica la utilizarea uPVC este foarte avantajoasa si are calitati excelente de izolare - in special in medii acustice. In acest moment, ferestrele si usile uPVC pictate sunt scumpe, dar daca alegeti alb pentru ferestrele si usile dvs., veti obtine preturi foarte competitive daca le luati prin comparatie, luand in calcul si sectiunea, feroneria si calitatea, de la lemn si aluminiu.

 

 

Avantajele uPVC:

 

● UPVC are proprietati de izolatie excelente, rezultand o eficienta energetica ridicata.

● ferestrele si usile uPVC vin in multe modele atractive.

● ferestrele si usile uPVC au garantii lungi

● ferestrele si usile uPVC ofera au si optiuni de inclinare si rotire

● UPVC nu necesita intretinere laborioasa

● Materialul poate fi reciclat

 

Dezavantaje ale uPVC:

 

● In prezent, ferestrele si usile uPVC sunt considerate mai scumpe decat lemnul si aluminiul, deoarece modul in care aceste produse sunt comparate este de cele mai multe ori gresit. Exista mai multe intervale de cost eficiente disponibile si acestea ofera o alternativa rezonabila.

● Colorarea ferestrelor uPVC si a cadrelor usii ridica pretul considerabil. Din acest motiv, clientii sunt limitati la alb, daca aleg uPVC si vor costuri reduse.

● Exista limitari ale dimensiunilor ferestrelor si usilor uPVC. Acestea sunt mai putin personalizabile decat ferestrele si usile din lemn si din aluminiu, dar ofera optiuni care nu sunt disponibile pentru aluminiu, cum ar fi ferestrele frantuzesti, care nu au grinzi verticale care sa obtureze vederea odata  ce fereastra a fost deschisa.

 

 

Theta Invest Str. Dorobantilor, nr 70 Cluj Napoca, Cluj 400609 Tel: 0723 155 646