PVC este un material controversat prin faptul ca, in timpul producerii, duratei sale de utilizare si eliminarii, in special in conditii accidentale si necontrolate, poate elibera substante toxice persistente. 

Panourile de usa din fibra de sticla sunt extrem de puternice, dar materialul este mai scump. Ambele usi din PVC si din fibra de sticla incorporeaza substante chimice pentru a incetini efectele radiatiilor ultraviolete de la soare. Radiatia UV tinde sa faca plasticul sa devina fragil. Usile mai groase au un avantaj in sensul acesta.

 

 

Noua tehnologie a facut ca usile din PVC extrudate sa fie mai durabile. Aceste produs nu este susceptibil de ingalbenire, cojire, crapare, contractie, extindere sau rupere. Deoarece sunt fabricate din PVC, aceste produse nu au nevoie de vopsea chiar daca sunt zgariate.

 

Usile din PVC sunt sudate in colturi si este imposibil ca ele sa se prabuseasca, sa se desparta in doua bucati sau sa iasa din cadru. Sudarea le face extrem de grele si durabile. Din cauza sudarii, nu exista suruburi care vor crea uzura si separare la colturi.

 

Usile de furtuna vin in trei stiluri diferite:

 

1. Cele cu vedere completa. O usa de furtuna cu vedere completa implica faptul ca exista un panou din sticla de lungime totala care trebuie schimbat  daca doriti un panou compact in usa. Panoul de sticla este apoi stocat pentru utilizare ulterioara.

 

2. Usile de furtuna cu ventilare. O usa cu ventilare inseamna ca exista doua panouri de sticla si 1-2 panouri compacte in usa in acelasi timp. Panoul de sticla se deplaseaza in sus sau in jos pentru a lasa aerul sa treaca. Acest lucru este convenabil daca doriti sa obtineti ventilatie incrucisata in casa, fara inconvenientul de a scoate si de a depozita un panou de sticla sau un panou compact pentru perioadele in care nu mai aveti nevoie de ventilare.

 

3. Rollscreen. Acesta este un hibrid relativ nou al usii de furtuna cu vedere completa si ventilatie. Panelul este conectat la fereastra de sus a usii de furtuna si, atunci cand nu este utilizat, acesta se roteste automat in partea superioara a usii. Acest lucru va ofera o usa cu vedere completa atunci cand panelu nu este utilizat si o usa de ventilatie atunci cand este folosit si acest panel.

Theta Invest Str. Dorobantilor, nr 70 Cluj Napoca, Cluj 400609 Tel: 0723 155 646