Usile pliante (de obicei in forma bifurcata) se indoaie pe ambele parti si se folosesc de obicei la dulapuri, spatii pentru rufe, camara si alte spatii mici.

 

 Usile normale sunt mai contemporane, usile simple sunt netede pe ambele parti si, in general, sunt realizate din placaj sau MDF.

Usile de hambar sau magazii erau, desigur, initial gasite la hambare si spatii de depoitare exterioare. Dar au fost adoptate pentru usile interioare si exterioare la casele rezidentiale si sunt excelente pentru camere cu un aspect mai industrial sau rustic.

Usile din panouri sunt cele mai comune usile vazute astazi in case. De obicei, sunt facute din lemn sau MDF, ele sunt proiectate cu un model clasic de panouri patrate.

 Usile franceze au un cadru in jurul unuia sau mai multor panouri transparente, de obicei umplute cu sticla sau cu un material translucid. Exista multe stiluri si dimensiuni ale acestor panouri, toate fiind menite sa maximizeze lumina intr-o camera.

Usile olandeze sunt impartite in jumatate pe orizontala, permitand jumatatii superioara sa se deschida in timp ce jumatatea inferioara ramane inchisa.

 

 

Usile blindate nu au decupari vizibile, manere sau balamale. Acestea sunt concepute sa se amestece complet cu peretele – si functioneaza ca usa ascunsa.

Theta Invest Str. Dorobantilor, nr 70 Cluj Napoca, Cluj 400609 Tel: 0723 155 646