O usa frumoasa este una dintre acele necesitati subtile care pot face o mare diferenta in stilul casei tale. La fel ca ornamentele sau mulajele, cele mai multe usi trec de cele mai multe ori neobservate, dar pot avea un efect dramatic asupra aspectului camerei. Deoarece majoritatea dintre noi cumparam sau inchiriem locuinte cu usile deja instalate, adesea tindem sa nu le luam in calcul in amenajari.

 

 

Dar o usa interioara este o parte vitala a unei case si ar trebui sa petreceti destul de mult timp pentru a alege usa care sa se potriveasca stilului casei si decorului interior. Daca construiti, remodelati sau doar cautati sa schimbati aspectul unei camere, alegerea unei noi usi interioare este un pas important. Stilul, materialele, izolatia fonica si deschiderea usilor sunt doar cateva dintre punctele de luat in considerare atunci cand alegeti din optiunile  fara sfarsit ale usilor interioare.

 

Stilul usii  poate face o mare diferenta in designul casei. Simtiti-va liberi sa faceti combinatii si sa va alegeti orice stil doriti – usa poate da casei un aspect distractiv si eclectic - dar incercati sa pastrati unele elemente care sa semene in decor si in usi, astfel incat sa existe un sentiment de unitate in intreaga casa.

 

Asigurati-va ca acordati atentie dimensiunii si gradului de umplere a unei camere. O usa masiva si ornamentata poate coplesi camerele mici, facandu-le sa se para si mai mici decat erau inainte.

 

Puteti alege, de obicei, intre o usa care se deschide in stanga sau in dreapta pentru o deschidere  usoara care sa nu afecteze amenajarea interioara, atunci cand comandati sau personalizati o usa. Acest lucru va determina unde sunt balamalele si manerele si in ce fel se misca usa cand se deschide si se inchide.

Theta Invest Str. Dorobantilor, nr 70 Cluj Napoca, Cluj 400609 Tel: 0723 155 646