Ferestrele de PVC sunt remarcabil de durabile comparativ cu ferestrele de lemn, avand o durata de viata deosebit de lunga. Ferestrele de calitate depind si de rezistenta la distorsiuni si de un nivel ridicat de functionalitate pe perioade extrem de lungi de timp. Avand in vdere durata lor lunga de viata de minim 50 de ani ferestrele de PVC sunt o investitie excelenta, de asemenea, si in ceea ce priveste mentinerea valorii unor proprietati.

 

Ferestrele de PVC au un excelent echilibru ecologic. Ferestrele de PVC sunt 100% reciclabile si prin urmare economisesc resrsele. 40 de procente din toate rezervele de gaz si de petrol din lume sunt folosite pentru incalzirea si alimentarea cu energie a cladirilor pe cand doar 4 la suta sunt destinate pentru productia de materiale plastice din care doar 1 procent este folosit pentru PVC. Pe langa faptul ca sunt reciclabile, durabilitatea si nivelul scazut de poluare pe timpul productiei profilelor de PVC contribuie la producerea unui echilibru ecologic foarte bun si de asemenea contribuie si la protectia mediului. Ferestrele de PVC dureaza mai multe decat cele de lemn si consuma substantial mai putina energie in timpul proceselor de fabricatie.

 

Odata cu aparitia initiativei de reciclare Rewindo, sectorul ferestrelor de PVC se angajeaza la o dezvoltare cat mai durabila si la cresterea cotelor de reciclare a ferestrelor vechi, a usilor si a rulourilor la 100% acolo unde e posibil. Continutul de PVC este maruntit si tratat si din el sunt produse granule. Aceste materiale pot fi reciclate de cel putin sapte ori. Si datorita unui alt angajament voluntar, pana in 1015 compusul de PVC poate fi produs doar cu stabilizatori ecologici. In prezent sunt fabricate doar produse care au stabilizatori fara plumb. Recomandarea noastra este sa apelati la solutii ecologice si prietenoase cu mediul inconjurator.

Theta Invest Str. Dorobantilor, nr 70 Cluj Napoca, Cluj 400609 Tel: 0723 155 646